Întrebări frecvente

Ce este Fonmoney?

Fonmoney este un serviciu online prin intermediul căruia puteți trimite bani în România. Indiferent dacă sunteți în străinătate sau dacă vă aflați în România, alături de noi puteți transfera bani dintr-un cont deschis în EURO în unul deschis în RON. Totodată, la noi este posibilă și reîncărcarea online a cartelelor prepay de România Orange, Vodafone sau Telekom.

Este Fonmoney un website sigur?

Da, Fonmoney este un website sigur.

Banii și tranzacțiile dvs. sunt în siguranță. Pagina noastră deține și certificatul SSL, demonstrat de protocolul "https", care asigură existența unui nivel maxim de confidențialitate. Datele dvs. sunt tratate și stocate cu grijă și nu vor fi acordate terților. Mai multe informații legate de siguranța unei pagini web puteți găsi în articolul nostru.

Cum este reglementat și licențiat Fonmoney?

Remitance UK
Fonmoney este licențiat ca și furnizor de plată de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA - Conduct Authority) - Licența cu numărul FRN 722528.Fonmoney este reglementat totodată de către HMRC ca și serviciu de transfer de bani prin licența cu numărul 12579512.

Remitance EU
Serviciul financiar este furnizat de Easy Payment and Finance, EP, S.A., cu sediul social în Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., este înregistrată la Banca Spaniei cu numărul de referință 6849, o instituție financiară spaniolă autorizată reglementată de Banca Spaniei.

Serviciul tehnic este furnizat de Transpaygo Limited, situat la 17 Heathmans Road, Londra, SW6 4TJ, Marea Britanie.

Ce înseamnă FCA?

FCA (Financial Conduct Authority) reprezintă Autoritatea de Conduită Financiară, cea care ne-a autorizat să funcționăm ca și instituție de plată sub licența FRN 722528.

Unde pot găsi diverse opinii despre Fonmoney?

Pe portalul internațional de recenzii Trustpilot puteți găsi opinii despre Fonmoney. Experiența și părerea dvs. este extrem de importantă pentru noi. Ne-am bucura, ca odată ce ați utilizat serviciul nostru să ne lăsați un comentariu.

Pe cine contactez dacă am nevoie de ajutor?

Aveți întrebări cu privire la tranzacțiile dvs. sau la serviciul nostru Fonmoney? Atunci nu ezitați să contactați echipa noastră de Serviciu Clienți la adresa [email protected]. Vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările!

Do you want to send money to Cuba?

For more information click here.

Aveți și alte întrebări referitoare la transferul de bani?

Dacă aveți și alte întrebări cu privire la transferul de bani cu Fonmoney, faceți click aici.

Aveți și alte întrebări referitoare la reîncărcarea online a telefonului mobil?

Dacă aveți și alte întrebări cu privire la reîncărcarea online a cartelelor prepay, faceți click aici.